Prof. Dr. İsmail YÜKSEK Döşemealtı Belediye Başkanı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,  Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek'i makamında ağırladı. Sn. Yüksek Göreve başlamasıyla birlikte ilk resmi ziyaretini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e yapan Yüksek, işbirliği önerisinde bulundu.

Sn. Yüksek Yüksek, 5 fakülteden oluşan Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine rol model olması için Belediye Başkanı Genç'in ayda bir defa sohbet ve seminerlere katılarak deneyimlerini öğrencilerle paylaşmasını istedi. Yüksek ayrıca iletişim, çocuk yetiştirme gibi belli branşlarda Döşemealtı Belediyesi ile ortak seminerler düzenleyebileceklerini bildirip, üniversite içinde oluşturmayı planladıkları hobi bahçesi için de destek istedi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Turgay Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, Rektör Yüksek'e Döşemealtı halısı hediye etti.