UAÜ ve Kızılay’dan Anlamlı Proje

Uluslararası Antalya Üniversitesi ve Kızılay üniversitenin Döşemealtı Kampüsü’nde önemli bir etkinlik için bir araya geldi.  İhtiyaç sahibi öğrenciler için hiçbir kâr amacı gütmeden sosyal sorumluluk amaçlı bir butik yapıldı. UAÜ ve Kızılay’ın ortak projesinin açılışını Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Kızılay İstanbul Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan ve Kızılay Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz Nizam gerçekleştirdi.  Etkinliğe Antalya Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kabaağaç, Kepez Kızılay Başkanı Ramazan Küçükçelik de katıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin bot, mont, gömlek, ayakkabı gibi her türlü eksiklerinin giderilmesi için açılan butiği her iki kurum çalışanları kısa sürede büyük bir özveri göstererek tamamladı.

Hedef İhtiyaç Sahibi Tüm Öğrenciler
Üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi yerli ve yabancı tüm öğrencilerin eksikliklerini gidermek için hazırlanan butiğin açılışında Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek konuştu. Yüksek “Kızılay ile ortaklaşa açtığımız bu butikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her türlü kıyafet yardımı yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kesinlikle kâr amacı gütmeyen butikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kızılay İstanbul Merter Şubesi Başkanı Erhan Tan ise “Uluslararası Antalya Üniversitesi ile böylesine anlamlı bir etkinlikte birlikte çalıştığımız için çok mutluyuz. Öğrenciler bizim geleceğimiz. Faydası olacak her türlü projede bir arada çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Açılışın ardından böyle önemli bir etkinliği ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirildi.