Mimarlık Öğrencilerinden Gurur Tablosu

Geçtiğimiz 8-10 Aralık tarihinde Zorlu Holding tarafından gerçekleştirilen Zaxe 3D Printing Technologies tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi’ne Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz de katılım gösterdi.

2 yılda bir Zorlu Holding’in düzenlemiş olduğu Sosyal sorumluluk projesinin bu yıl ki konsepti kör bireylerin geçmişte fotoğraflanmış olan anılarını 3 boyutlu yazıcılar sayesinde tekrar hissetmeleri ve o anı tekrar yaşanması sağlandı.  ‘Kör’lerin* unutulmaz anlar yaşadığı bu projeye toplamda 32 öğrencinin 28’inin Uluslararası Antalya Üniversitesinden katılmasıyla gerçekleşti.

Zaxe’den Üniversitemize Hediye Printer
Proje etkinliği sırasında, Zaxe 3D Printing Technologies’in Genel Müdürü Koray Kurhan ve öğrencilerimiz Art and Arch Society yöneticilerinin karşılıklı diyalogları ve hoşgörüleri sayesinde iletişimlerinin kopmamasına ve projelere beraber katılımların devam etmesine ortak karar verildi. Bunun üzerine Art and Arch Society yöneticileri Koray Kurhan’ı üniversitemize davet etti. Öğrencilerimizin destek ve azimlerinden dolayı 3 boyutlu yazıyıcı Mimarlık bünyesinde üniversitemize hediye etti.

*Bireyler kendilerine 'kör' denmesini istiyorlar, çünkü görme yetilerini kaybetmek onlar için engel değil. Bu yüzden, görme engelli denmesini kabul etmiyorlar.