Yrd. Doç. Dr. Işıl Cerem CENKER ÖZEK

Yrd. Doç. Dr. Işıl Cerem CENKER ÖZEK'in Turkish Studies'te yayımlanan “Civic space in Turkey: A Social Capital Approach to Civil Society” başlıklı  makalesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yrd. Doç. Dr. Işıl Cerem CENKER ÖZEK'in Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nin Spring2017 sayısında  yayımlanan How do our relations in everyday life influence our trust in strangers? Theory and evidence from 27 Democracies başlıklı  makalesine buradan ulaşabilirsiniz. (66-83 syf)

Yrd. Doç. Dr. Işıl Cerem CENKER ÖZEK'in Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi'nin Aralık 2016 sayısında  yayımlanan Türkiye'de Vatandaşların Çevre Algıları: Sorunlar, Engeller ve Fırsatlar başlıklı  makalesine buradan ulaşabilirsiniz. (149-166 syf)