ABÜ 10 Kasım’da Ata’sını unutmadı

Antalya Bilim Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 79’uncu ölüm yıldönümünde üniversitede düzenlenen törende andı

Antalya Bilim Üniversitesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79’uncu yılında andı. Tören saat 09.05’te saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Üniversitenin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte Basın, Hakla İlişkiler ve Medya Sorumlusu Nazmiye Köseer Mustafa Kemal Atatürk’ün anılarını paylaştı. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde göre yapan Yrd. Doç Dr. Murat Kasapsaraçoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Kültür  ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Atatürk ve Antalya’ adlı sunum izlendi.

Büyük Atatürk’ün izindeyiz

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek günün anlam ve önemine uygun bir konuşma gerçekleştirdi. Milli mücadele döneminden bugüne kadar Atatürk’ün ve tüm silah arkadaşlarının gösterdiği büyük ve yüce çabanın ardından bize miras bırakılan değerleri sonsuza dek korumak bizlerin görevidir. Bilimin, teknolojinin, gelişmenin ışığında her gün daha fazla çalışarak ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

www.antalya.edu.tr