23 Nisan Coşkusu ABÜ’de doyasıya yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ise Antalya Bilim Üniversitesi’nde bayram coşkusu yaşandı. Antalya’nın Döşemealtı ilçelerinde yer alan Güngör Gencer İlkokulu ve Kovanlık İlkokulu öğrencileri üniversitemize geldi.

Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kepez Belediye Tiyatrosu “Keloğlan’ın Aklı” adlı oyunu sergiledi. Sonrasında bahçede üniversiteli abileri ve ablaları ile eğlenceli vakit geçiren minikler, bayramın keyfini doyasıya yaşadı.

Öte yandan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamza Kandur, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Ali Cem Başarır, minik öğrencileri Senato Odası’nda ağırladı. Öğrenciler, Rektörümüz başta olmak üzere üniversite yönetimimiz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Rektörümüz 23 Nisan anısına minik misafirlerimize Bilim Çocuk dergisi armağan etti.