Antalya Bilim Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirilmek üzere öğretim üyesi alımı yapılacaktır. Öncelik verilen araştırma konuları enerji ve güç sistemleri, güç elektroniği, güç dağıtımı, akıllı şebeke, yenilenebilir enerji, telekomunikasyon sistemleri, otomasyon ve kontrol, mikroelektronik ve biyomedikal uygulamaları, mikrodalgalar olarak belirlenmiştir. Doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör seviyelerinde başvurular kabul edilmektedir. Adayların Elektrik ve Elektronik Mühendisliği veya yakın alanlarda doktora sahibi olması ve çok iyi derecede ingilizce biliyor ve konuşabiliyor olması beklenmektedir. Doçent ve Profesör seviyesinde başvuran adaylarda daha önce araştırma projeleri yürütmüş olma şartı aranmaktadır.

Kabul edilen adayların 1 Eylül 2018 itibari ile başlaması, lisans-yüksek lisans seviyesinde ders vermesi, araştırma faaliyetlerinde bulunması, öğrencilere danışmanlık yapması, üniversitemizde bulunan diğer akademisyenler ile işbirliği içerisinde interdisipliner projelerde yer alması, muhtemel idari görevleri üstlenmesi beklenmektedir.

Başvuru için adayların ingilizce yazılmış kapak yazısı, CV, bir sayfalık öğretim filozofisi (teaching philosophy), iki sayfalık araştırma planı (research statement) dökümanlarını en az üç referans bilgisi ile birlikte tek bir pdf dökümanı halinde ee_recruit@antalya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu pdf dökümanının isimlendirilmesi Soyadı_EE Engineering Application şeklinde yapılması, emailin konusunun ise “EE Faculty Search” olarak yazılması gerekmektedir.

Değerlendirme sonrası uygun bulunan adaylar sözlü görüşme için kampüse davet edilecektir. Aday değerlendirme prosedürü başvurular ulaştığı anda başlayacak ve pozisyonlar dolana kadar devam edecektir. Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ilgili detaylı bilgiler http://eng.antalya.edu.tr  adresinde bulunabilir.