Antalya Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Fettah Tamince Turizm Fakültesi öğretim üyelerimizle buluştu

Antalya Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Fettah Tamince Turizm Fakültesi öğretim üyelerimizle turizm sektörünü, turizm eğitimini ve yapılması planlanan yenilikleri görüştü. Yılda yaklaşık 1 milyon misafirin konakladığı Rixos grubunun bir dünya markası haline geldiğini ve büyümeye devam ettiğini belirten Sn.Tamince, ağırlama sektörünün dünyanın bir numaralı sektörü olduğunu söyledi. Antalya’nın en ağırlıklı sektörü olan turizm sektörünün yarattığı dinamizmle, Antalya Bilim Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin de turizmde bir marka haline geleceğine inandığını açıklayan Sn. Tamince, günümüzde artık üniversite eğitim anlayışının değiştiğini ve turizm fakültemizin staj ve gölge yöneticilik olanaklarıyla öğrencilerinin gelişimini desteklediğini ifade etti.