Nitelikli Turizm Eğitimi – Turizm Fakültesi Bilgilendirme Toplantısı Rixos Downtown Otel’de gerçekleştirildi.

Turizm Fakültemizin gerçekleştirdiği etkinlikte 40’a yakın lise müdürü ve PDR öğretmenlerine “nitelikli turizm eğitimi” ve fakültemizin turizm eğitim anlayışı hakkında bilgi verildi. Rixos Downtown Otel’deki tanıtım toplantısında Türk turizminin geldiği nokta, geleceğe bakış, eğitim anlayışımız, programlarımız, Erasmus programları, gölge yönetici uygulamamız, stajlarımız, üniversitemizin sunduğu destek ve imkanlar konuları ele alındı. Mezunlarımız için % 100’e yakın iş garantisi olmasının ve sektörün nitelikli işgücüne çok büyük ihtiyaç duyması gibi konularının da görüşüldüğü toplantıya rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek, rektör yardımcımız Prof. Dr. Hamza Kandur, dekanımız Prof. Dr. Fatma Bike Kocaoğlu, Rixos Otel Genel Müdürü Sn. Onur Özdiker ile öğrencilerimiz Selin Kahraman ve Merve Özkan destek verdiler. Programın sunumunu Dr. Öğr. Üyesi Gözdegül Başer’in gerçekleştirdiği toplantı sonrası, değerli öğretmenlerimiz Antalya Bilim Üniversitesi’ni öğrencileri ile ziyaret etmek istediklerini ve bizleri de okullarında konuk etmek istediklerini belirttiler.