Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu’na İTÜ’den davet

Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu İTÜ’nün “Ar-Ge Üniversitesi” kimliğine yaptığı katkılardan dolayı 29 Haziran 2018 Cuma günü gerçekleştirilen İstanbul Teknik Üniversitesi Mezuniyet Töreni’ne katılım göstermiştir.

Sayın Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu,

Başarılı akademik çalışmalarınız ile İTÜ’nün “Ar-Ge Üniversitesi” kimliğine yaptığınız büyük katkı için kutlarım. Özellikle genç İTÜ’lülere motivasyon kaynağı olduğunuza inanıyor ve öğretim üyelerimizin başarısının, üniversitemizi zirveye taşıyan en önemli güç olduğunu biliyoruz.

Bu güce daha çok dikkat çekmek için 2018 Lisans Mezuniyet Törenimizin “İTÜ Zirvede” olarak belirlenen ana temasında, sizlere özel bir yer ayrılmıştır. Tüm öğretim üyelerimizin, geride kalan akademik yıldaki çalışmaları titizlikle incelenerek birçok kritere göre değerlendirilmiş ve farklı fakültelerden isimler belirlenmiştir. Sizin de arasında bulunduğunuz bu seçkin bilim insanları grubu, törende toplu olarak sahneye davet edilecektir.

Amacımız hem İTÜ’yü zirveye taşıyan başarıdaki en büyük katkının sahibi olan sizleri taltif etmek hem de yeni mezun İTÜ’lülere bu çatının kıymetini bir kez daha hatırlatarak ilham vermektir. Bu anlamlı buluşma için 29 Haziran 2018 Cuma günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek Lisans Mezuniyet Töreni’ne katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Başarılarınızın artarak sürmesi dileği ve saygıyla…

Prof. Dr. Mehmet Karaca