ABU Siyaset Bilimi ve Ulusararası İlişkiler Bölümü Üniversitemizi  Uluslararası Araştırma Ağlarında Başarı ile Temsil Etmeye Devam Ediyor!

ABU Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün sevilen öğretim üyeleri Dicle Korkmaz ve Toygar Halistoprak, TÜBİTAK-2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu kazanmışlardır. Dicle Korkmaz, 2018-2019 akademik yılında İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nde “Türkiye-AB Enerji İlişkileri: Enerji Güvenliği ve Entegrasyon” başlıklı araştırmasını yürütürken; Toygar Halistoprak “Barıs Calısmalarında Bilgi Üretim Süreçleri: Kuram ve Pratik Arasındaki Kopuklukta Bilgi Üretimi Mekaniğinin Rolü” başlıklı araştırmasını, 2019 Bahar döneminden itibaren, İsviçre’deki Cenevre Kalkınma ve Uluslararası Çalışmalar Enstitüsü’nde sürdürecektir.Öğretim Üyelerimize araştırmalarında başarılar diliyoruz!