Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Tiyatro Grubu Öğrencileri’nden Yıl Sonu gösterisi

Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Tiyatro Grubu öğrencileri 23 Mayıs Çarşamba günü ‘Wise Guys’ isimli bir oyun sergiledi. Sergilenen oyunda iki kurnaz gencin Birleşik Krallık’ın başkenti olan Londra’dan güneydeki küçük kasabası Lichfield’a yolculuğunu anlatılmaktadır. Aimwell ve Archer çok yakın iki arkadaştır. Ancak ikisi de ailelerinin mirasından mahrum bırakılmışlardır. Geleceklerini garanti altına almak isteyen bu iki genc, bir takım kurnazlıklara başvurarak zengin olmanın yolunu ararlar. Fakat aşkı hesaba katmazlar. Kader onları Lichfield kasabasına sürükler. İşte o andan itibaren bütün planlar bozulmaya başlar.

Bilime ve araştırmaya verdiği değeri sanatsal faaliyetlere de gösteren üniversitemiz hazırlık öğrencilerinin uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları bu oyunda emeği geçen Öğr. Gör. Rukiye Ateş ve Öğr. Gör.  Serpil Yücel’i ve sevgili öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.
Ayrıca dövüş sahnesi koreografisi için Sifu Abay Alperen Kaplan ve M. Talatcan Kelleci’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.