Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi’nde, Mimarlık & İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Bölümleri’nde  eğitime yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon ve tanışma toplantısı düzenlendi. Oryantasyon programı, Güzel Sanatlar Ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe SAĞSÖZ’ün öğrencilere hitaben yaptığı açılış konuşması ile  başladı. Program Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KÜÇÜKTÜVEK, Arş. Gör. Yaren ŞEKERCİ ve Öğr.Gör. Oya KESKİN’in sunumları ile devam etti.

Oryantasyon sunumunda okulun misyonu, yönetmelikler,yönergeler,akademik kadro, bölüm ve okul hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.