Mimarlık Bölümü İlk Mezunlarını Veriyor

ABÜ Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin bitirme projelerinin final jürisi ve sergisi 30 Mayıs 2018’de Döşemealtı Kampüsü’nde gerçekleşti. Jüriye ders koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Aybek, yürütücüler Dr. Öğr. Üyesi A. Esin Kuleli, Ar. Gör. Esin Dayı, Ar. Gör. Alper Gülle, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Sağsöz, Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Koçak, Öğr. Gör. Ramazan Sarı, Öğr. Gör. Beste Sabır’ın yanısıra Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Özge Köksal, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Bakır, ABÜ Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi eski Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Paola Ardizzola ve Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Gülhis Duygun da katılım sağladı. Böylece mezuniyete hazırlanan öğrencilerimiz projeleri ile ilgili farklı görüşler alarak, tartışma imkanı buldu. Öğrencilerimiz projelerinde Antalya’nın sosyal ve kültürel yaşamında önemli yer tutan Karaalioğlu Parkı ve çevresini ele alarak, gelişimine katkı sağlayacak öneriler geliştirdi.