Öğretim Üyelerimizin Başarısı

Türkiye'de En Çok Atıf Alanlar Listesinde, Üniversitemizden 10 Akademisyen Yer Aldı

(https://www.memurlar.net/common/news/documents/955172/v4.pdf)

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat ALPER'in Researchgate.com'da yayınladığı "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6.000 akademisyen" başlıklı çalışmada Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve H index'ine sahip ilk 6000 kişi açıklandı.

Prof. Dr. Murat ALPER'in 6-10 Şubat 2021'deki Google Scholar açık profillerine göre H indeksi ve atıf sayısına göre açıkladığı ilk 6.000 araştırmacı içinde H indeksi en yüksek 10 akademisyenimizin de isimleri yer aldı.

Listede yer alan Üniversitemiz Akademisyenleri:

1. Prof. Dr. Ömer TURUNÇ

2. Prof. Dr. Ümit DEMİRBAŞ

3. Doç. Dr. A. Mohammed ABUBAKAR

4. Prof. Dr. Tarık OĞUZLU

5. Doç. Dr. Ali DANANDEH MEHR

6. Prof. Dr. Selim SİVRİOĞLU

7. Prof. Dr. Necati AĞIRALİOĞLU

8. Prof. Dr. Engin ARSLAN

9. Prof. Dr. Eşref DEMİR

10. Prof. Dr. Ferhan SOYUER

Akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.