Öğretim Üyelerimizin Başarısı

Öğretim Üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Fatma TURNA DEMİR ve Prof. Dr. Eşref DEMİR’in bor trioksit nanopartikülünün biyolojik etkileri hakkında yazmış olduğu araştırma makalesi Journal of Applied Toxicology’de kabul edildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Fatma TURNA DEMİR ve Prof. Dr. Eşref DEMİR’in bor trioksit nanopartikülünün biyolojik etkileri hakkında yazmış olduğu “Exposure to boron trioxide nanoparticles and ions cause oxidative stress, DNA damage, and phenotypic alterations in Drosophila melanogaster as an in vivo model” başlıklı araştırma makale Journal of Applied Toxicology (Q2, Impact Factor: 3.628)’de kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

Habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Research article related with biological impacts of boron trioxide nanoparticles written by Our Faculty Members Assist. Prof. Dr. Fatma TURNA DEMİR and Prof. Dr. Eşref DEMİR has been accepted in Journal of Applied Toxicology

"Exposure to boron trioxide nanoparticles and ions cause oxidative stress, DNA damage, and phenotypic alterations in Drosophila melanogaster as an in vivo model” titled research article related with biological impacts of boron trioxide nanoparticles written by our faculty members Assist. Prof. Dr. Fatma TURNA DEMİR and Prof. Dr. Eşref DEMİR who are working in our University in Vocational School of Health Services, Department of Medical Services and Techniques, Medical Laboratory Techniques Programme has been accepted Journal of Applied Toxicology (Q2, Impact Factor: 3.628).

We, as Antalya Bilim University, congratulate our academicians and wish them continued success in their future endeavors.

You can access the news from the link below.