Öğretim Üyemizin Başarısı

Prof. Dr. Eşref DEMİR'in Bradford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Doktora Sonrası Araştırmacı Bursiyer olarak yapmış olduğu çalışmalar Drug Metabolism Reviews'de yayına kabul edilmiştir

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Eşref DEMİR'in, Bradford Üniversitesi (İngiltere)'nde Doktora Sonrası Araştırmacı Bursiyer olarak yapmış olduğu "Toxicity mechanisms of nanoparticles in the male reproductive system" başlıklı çalışmaları "Drug Metabolism Reviews" (2020-2021 Etki Değeri: 3.956) dergisinde yayına kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Prof. Dr. Eşref DEMİR’i tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

Prof. Dr. Eşref DEMİR's studies in the Faculty of Medicine at University of Bradford as Post-Doctoral Researcher Fellow were accepted for publication in Drug Metabolism Reviews

"Toxicity mechanisms of nanoparticles in the male reproductive system" entitled studies of Professor Eşref DEMİR who is working in our University in Director of Vocational School of Health Services as Post-Doctoral Researcher Fellow at University of Bradford (United Kingdom) were accepted for publication in "Drug Metabolism Reviews" (2020-2021 Impact Factor: 3.956).

We, as Antalya Bilim University, congratulate Professor Dr. Eşref DEMİR and wish him continued success in him future endeavors.