Antalya Bilim Üniversitesi Depreme Dayanıklı Yapı Tasarım Yarışması'nda 24 Finalist Arasında!

Antalya Bilim Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri kurdukları takımla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Yapı Tasarım Yarışması'nda  24 finalistten biri oldu. Büyük final gününde öğrencilerimiz, Türkiye'nin en prestijli üniversitelerini içeren 23 takımla yarışacaklar. Öğrencilere depreme dayanıklı yüksek bina tasarımı ve model yapımı aşamalarında çalışma imkanı sağlamak, deprem mühendisliği mesleğini tanıtmak ve öğrencileri bu alanda uzmanlaşmaya teşvik etmek, depreme ve depreme dayanıklı bina bilincini arttırmak için yarışma her yıl düzenli olarak DASK tarafından organize edilmektedir.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve takımımızı birincilik finalinde görmeyi bekliyoruz. Yarışma Tarihleri; 7-8 Nisan 2019.

Finalistler için tıklayınız.