Personel-Öğrenci Taşıma (Servis) ve Özel Programlar/ Etkinlikler için Taşımacılık
Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi Alımı
Antalya Bilim Üniversitesi-Özel Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi
Antalya Bilim Üniversitesi- Ana Kampüs ve Mark Antalya Yerleşkesi Ofis Kiralama İhalesi
Diş Hekimliği Fakültesi Merkezi Aspiratör ve Kompresör Sistemi Alımı İhalesi
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
cagla.mckenzie@antalya.edu.tr
Dr. McKenzie, 1995 yılında Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde başladığı lisans eğitiminden mezun olduktan sonra Gıda Mikrobiyolojisi alanındaki yüksek lisans programına devam etmiştir. Analizlerini Bursa'daki Baktat gıda fabrikasında yaptığı, tez konusu "Hazır Konserve Yemeklerin Üretim Aşamasında Bakteri Yükünün Belirlenmesi olan yüksek lisans derecesini 2001'de almaya hak kazanmıştır. 1998 yılında lisans stajını yapmak üzere ilk defa gittiği Almanya Bonn üniversitesine, 2003 yılında tekrar dönmüş ve tez konusu kurutulmuş gıdalar olan doktorasını 2008 yılında tamamlamıştır. Dr. McKenzie, doktorasını takiben İngiltere ve Almanya’da Leatherhead Food Research, Herbalife ve Frings gibi çeşitli firmalarda gıda araştırmaları (fermantasyon teknolojileri), beslenme ve kilo kontrolü ile birlikte farklı ülkelerin gıda mevzuatları (gıda etiketlemeleri, katkı maddeleri, sağlık ve besin beyanları) üzerine profesyonel düzeyde çalışmıştır. 2017 Bahar döneminde Antalya Bilim Üniversitesi Turizm Fakültesine yardımcı doçent olarak atanan Dr. Mckenzie, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Turizm ve Otelcilik bölümlerinde halen dersler vermektedir. Başlıca ilgi alanları arasında Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilirliği, Atık Yönetimi,Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretli Ürünler ve Gıda Mevzuatı gelmektedir. İngiltere'deki Royal Society for Public Health'ten yönetici düzeyinde HACCP sertifikası ve Türkiye'de ISO 22000:2018 baş denetçi ünvanı da dahil olmak üzere bir dizi gıda güvenliği sertifikasına sahip olan Dr. McKenzie, sürdürülebilirlik ve gıdaların coğrafi işaretlenmesi gibi alanlardaki yayınlarının yanı sıra gıda güvenliği ile ilgili araştırmalar da yapmaktadır.
Food Regulations,
Food Safety,
Food Sustainability and Traditional Foods