Dekanın Mesajı

Antalya Bilim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ne hoşgeldiniz. Günümüzün rekabetçi ve küresel dünyasında başarının şartı profesyonel ve şahsa özel eğitimden geçmektedir. Fakülte olarak işletme, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve psikoloji bilim dallarında akademik mükemmellik sağlamaya kendimizi adadık. Deneyimli ve nitelikli öğretim üyelerimiz öğrencilere üst düzey ve şahsa özel eğitimi entellektüel titizlik ve uygulamaya dönük şekilde sağlamaktadır. Çok farklı ve çok kültürlü altyapıdan gelen öğrencilerimiz eğitim ortamına canlılık ve renk getirmektedir.

Fakültemizi öğrenci veya akademisyen olarak akademik formasyonunuz için seçtiğinizde bilmesiniz ki ömnür boyu devam edecek bilge danışmanlar, sadık arkadaşlar ve destekleyici bir topluluğun parçası olacaksınız.

Bu mesajı her bir öğrencimize, mezunumuza ve gelecekteki öğrencilerimize hep beraber çok başarılı ve verimli bir eğitim tecrübesi dileyerek sona erdiriyorum.

Prof. Dr. Mesut Uyar