Mesleki Beceriler Dersinde Üç Seçkin Konuk Ağırladık

Öğrencilerimizin mezun olduktan sonraki yaşamlarını planlamaya klavuzluk etmeyi amaçlayan POLS 358 Mesleki Beceriler dersinin 18 ve 25 Nisan 2024 ve 2 Mayıs 2024 tarihli oturumlarında üç konuk ağırladık. Birinci konuğumuz, Birleşmiş Milletler Kız Çocuklarının Eğitimi Girişimi (UNGEI) Program Yöneticisi Zeynep Aydemir Koyuncu idi. Zeynep Aydemir Koyuncu, UNGEI’den önce Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nda ve BM Kadın Birimi’nde çalışmıştır. İkinci konuşmacımız eski mezunlarımızdan Hande Kars oldu. Hande, SunExpress’te Şikayet Birimi Uzman Yardımcısı olarak çalışmakta ve Akdeniz Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Üçüncü konuşmacımız ise Almanya merkezli The Quality Group isimli bir elektronik ticaret firmasında Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ömer Kutsal idi. Ömer Kutsal’ın üst düzey yönetici olarak talep planlama, üretim ve tedarik zinciri alanlarında, Orta Doğu’dan Asya ve Avrupa’ya kadar farklı kıtalarda 20 yıla yakın tecrübesi bulunmaktadır. Konuklarımıza değerli vakitlerini ayırarak kurumları/sektörleri hakkında bilgi verdikleri ve tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederiz.