ABÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ 2020 – 2021 GÜZ DÖNEMİ

ÖZEL HUKUK VE KAMU HUKUKU YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI DERS KAYITLARI HAKKINDA,

Değerli Öğrencimiz,

Ders kayıt dönemi 23.10.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu süreçte UBS sistemi üzerinden ders kayıtlarınızı tamamlamanız gerekmektedir.

Yeni kaydolan öğrencilerin;

1. Bilimsel Araştırma Teknikleri (Bu dersi alıp tamamladılarsa Seminer) dersini seçmeleri,
  2. Bu ders dışında 3 adet seçmeli ders seçmeleri,(OHUK 558a ve 559a dersleri kapatılmıştır, bu dersleri seçmeyiniz.)
  3. UBS kayıtlarını tamamladıktan sonra ders kaydını “Danışman Onayına Gönder” işleminin yapılması,
  4. Danışman onayını alan ders kayıtlarının ardından lms.antalya.edu.tr adresine girerek kaydoldukları derslerin online platform üzerinden kayıtlanmasını yapmaları gerekmektedir.
  5. Microsoft Teams üzerinden yürütülecek dersler için, dersin öğretim elemanına e-posta gönderilerek Teams ekibine eklenme talebinde bulunulması faydalı olacaktır, kayıtlar güncellendikçe gözden kaçmaması adına bilgi verilmesi öğrencinin lehine olacaktır.

Web sitesindeki Hukuk Fakültesi – Akademik Kadro seçeneğinden öğretim üyelerinin e-posta adreslerine doğrudan ulaşılabilir.

Eski öğrencilerin,

1. Bir önceki dönemden getirdikleri ders yükü kapsamında derslerini tamamlamaları,
  2. Tez dönemine geçen öğrencilerin Yüksek Lisans Tezi dersini seçerek onaya göndermeleri gerekmektedir.

Tezsiz programa kayıtlı olan öğrencilerin Bitirme Projesi dersini seçerek onaya göndermeleri gerekmektedir.