ABÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ 2022 – 2023 GÜZ DÖNEMİ

ÖZEL HUKUK VE KAMU HUKUKU YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI DERS KAYITLARI HAKKINDA,

Değerli Öğrencimiz,

Ders kayıt döneminde UBS sistemi (ubs.antalya.edu.tr) üzerinden ders kayıtlarınızı tamamlamanız gerekmektedir.

Yüksek lisans programına yeni kaydolan öğrencilerin;

1. Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik dersini seçmeleri,

2. Bu ders dışında 3 adet seçmeli ders seçmeleri, (tezsiz programdaki öğrenciler için 4 ders)

3. UBS kayıtlarını tamamladıktan sonra ders kaydını “Danışman Onayına Gönder” işleminin yapılması gerekmektedir.

Eski öğrencilerin,

1. Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik dersini tamamladılarsa Seminer dersini seçmeleri gerekmektedir. Tezsiz programda olan öğrencilerimiz Seminer dersini seçmeyeceklerdir.

2. İkinci dönem ve üstü olan öğrencilerin Danışman Öneri Formunu doldurarak Enstitü Sekreterliğine iletmeleri gerekmektedir.

3. Bir önceki dönemden getirdikleri ders yükü kapsamında derslerini tamamlamaları gerekmektedir.

Tez / Proje dönemindeki öğrencilerin,

1. Üçüncü dönem ve üstü olan öğrencilerin Yüksek Lisans Tezi dersini seçerek onaya göndermeleri gerekmektedir. (Ders almaya devam eden öğrenciler dahi üçüncü dönemleri itibariyle Yönetmelik m. 6/4 kapsamında Yüksek Lisans Tezi dersine kayıtlanmak zorundadırlar)

2. Tezsiz programa kayıtlı olan öğrencilerin Bitirme Projesi dersini seçerek onaya göndermeleri gerekmektedir.

DİKKAT EDİLECEK DİĞER HUSUSLAR

• Web sitesindeki Hukuk Fakültesi – Akademik Kadro seçeneğinden öğretim üyelerinin e-posta adreslerine doğrudan ulaşılabilir.

• İletişim için okul tarafından verilen öğrenci e-posta adresinin kullanılması önerilmektedir.