İnşaat Teknolojileri Programı Aktuel İnşaat Döşemaltı Şantiye Teknik Gezisi

2023-2024 Bahar Yarıyılı İnşaat Teknolojileri Programı Aktuel İnşaat Döşemaltı Şantiye Teknik Gezisi

Okulumuz İnşaat Teknolojileri Programında 1. ve 2. sınıfta öğrenimine devam eden öğrencilerimiz, İnşaat Teknolojisi Bölüm Hocalarımızdan Öğr. Gör. Dr. Setenay UÇAR, Öğr. Gör. Bahadır Ersoy ULUSOY, Öğr. Gör. Buşra ELİBOL Öğr. Gör. Nil KOKULU ve Ar. Gör Dürdane AKSOY DOLU’ nun katılımıyla Antalya’nın Döşemaltı İlçesi’ne bağlı Altınkale Mahallesi’nde bulunan AKTUEL İnşaat’ın villa şantiyesine teknik gezi gerçekleştirmiştir. 25 kişilik öğrenci grubumuzla, kaba inşaat detayları ve yöntemleri ile ilgili çok yönlü, bir teknik gezi gerçekleştirdik.

Ziyaretimiz; öğrencilerimizin ilgi ve katılımı, tüm çalışanların ilgi, alaka, ve misafirperverliği ile keyifli ve verimli bir teknik gezi olarak gerçekleşmiştir.

Teknik gezinin gerçekleşmesi için katkı sağlayan, Sayın Buğra SALUR ve ekibine, teknik gezinin gerçekleşmesini sağlayan okulumuzdan mezun değerli İç mimar H. Fatih Özgödek’e, tesiste bize değerli vakitlerini ayırarak şantiyenin detayları ve süreçleriyle  ilgili bilgiler veren tüm şantiye ekibine ve son olarak katılım gösteren tüm öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.