Antalya Bilim Üniversitesi Uçuş Okulu Açıldı...

PRAXIS bir Havacılık ve Uzay çalışmaları toplu programının adıdır. 

Son derece ayrıntılı ve özel çalışmaların yer alacağı bu program, öncelikle, pilotaj eğitimi ve nitelikli pilot adayı seçimlerine odaklanmıştır. ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından hazırlanan ve yürütülen programlar, Antalya Bilim Üniversitesi ve ERAH Uçuş Akademisi tarafından desteklenmektedir. Bu üç kuruluşun değerli bir ortaklığı olarak çalışmalarını sürdürecek olan program, haziran 2018 tarihinden itibaren pilotaj öğrencisi kabul edecektir.

Öte yandan, programa katılabilmek için, bir seri zorlu elverişlilik testlerini aşmak gerekmektedir. Mayıs ayıyla birlikte yayınlanacak tarihlerde, pilotaj adayları bu seçmeler için online olarak elbahavacilik.com sitesinden randevu alabileceklerdir. Standart uçuş eğitimlerine göre neredeyse iki kat yoğunluğa ve farklı uçuş olanaklarına sahip bu pilotaj eğitim programlarına ilişkin ayrıntılı içerik ve ücret bilgileriyle birlikte, seçmelere ilişkin ayrıntılar, çok kısa süre içinde aynı site adresinde yer alacaktır. PRAXIS Uçuş Okulu, sadece ülkemiz sivil havacılığına değil, aynı zamanda hava savunma unsurlarımıza da hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

Özellikle seçim aşamalarında, uygunluk testlerinde %92 üzerinde başarı gösteren bütün adaylar, PPL programlarına, %95 üzerinde başarı gösteren adaylar ATPL programlarına çeşitli burs olanaklarıyla katılabileceklerdir. Program süresince başarısını gösteren adaylar, sonrasında iş aramak yerine, eğitim sırasında iş seçenekleriyle karşılaşacak ve değerlendirebileceklerdir.

Çok özel eğitim olanakları, özgün içerik, özel eğitim şekli, az sayıda adaya odaklanmış, yeni hava araçları kullanan, yine özel eğitimli kadrosuyla PRAXIS, ülkemiz pilotaj eğitimi ortamı için yeni bir nefes olacaktır. Sadece parası olanların değil; cesareti, yüksek yapabilirliği ve doğru gelecek beklentisi olanların katılabileceği bu program için ELBA Havacılık Enstitüsü, kendi kadrosunu yenilemiş, sıra dışı kalitede akademik ve bilgi odaklı dinamik bir kadro oluşturarak işe başlamıştır. YANİ, AYNI ZAMANDA BİR UÇUŞ OKULUYUZ.