2017 ve 2018 MEB YLSY Bursiyerlerinin Dikkatine,

Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulumuz bünyesinde 2017 ve 2018 MEB YLSY bursiyerleri için – yeterli sayı olması koşuluyla hafta içi 4 aylık IELTS ve TOEFL kursları açılacaktır. Kursumuzun tam detayları yakın zamanda websitemizde paylaşılacaktır. Ön kayıt için isim ve soyisiminizi, iletişim bilgilerinizi, hangi yıl MEB YLSY bursiyeri olduğunuzu, İngilizce seviyenizi ve kurs tercihinizi içeren bir e-maili eltp@antalya.edu.tr adresine göndermeniz durumunda sizlere en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

Dersler ABU YDYO ŞehirYerleşkesi (Güllük) Kampüs’ünde olacaktır.

Kursumuzun muhtemel gün ve saatleri aşağıdadır. Fakat farklı talepler olduğunda mümkün ise gerekli değişiklikler yapılabilir.

TOEFL KURSU

KURS BAŞLANGIÇ TARİHİ

KURS BİTİŞ TARİHİ

GÜNLER ve SAATLER (Hafta içi 4 gün)

Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe - 09:00-13:00

SEVİYE BELİRLEME TARİHLERİ VE SAATLERİ

Gerekli olursa adaya doğru seviyeye yerleştirilmesi için seviye tespit sınavı yapılabilir.

KURS YERİ

Antalya Bilim Üniversitesi ŞehirYerleşkesi Kampüsü

(Üçgen Mahallesi Tonguç Cad. 115 Sok. No:31 Güllük/ Muratpaşa/ ANTALYA – İletişim: Zeynep Büşra Akçan zeynep.akcan@antalya.edu.tr )

IELTS KURSU