Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından bu yıl 6. sının düzenlendiği eğitime farklı yaklaşımlar ve pandemi sürecinde etkin İngilizce öğretiminin konuşulup tartışıldığı ‘Managing Change’ başlıklı online bir konferans gerçekleştirilmiştir. 17 Nisan 2021 Cumartesi günü Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Hamza Kandur’un açılış konuşmasını yaptığı, çevre üniversiteler ve kolejlerden birçok öğretmenin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta her biri alanlarında uzman olan Anatolia Training Institute (ATI) direktörü Dr. Simon Phipps ve dünyaca tanınmış ELT alanında kitapları olan Ben Goldstein izleyicilerle buluştu. Programda ayrıca Sabancı, Özyeğin, İzmir Katip Çelebi, Antalya Bilim Üniversite’lerinden, GEN Koleji, BBOM (Başka Bir Okul Mümkün), Cambridge University ve National Geographic Learning Yayınevlerinden konuşmacılar da katılımcılarla buluştu. Konferans sonunda izleyicilere sürpriz hediye çekilişi yapıldı. Büyük beğeniyle dinlenen konuşmacılara ve desteklerinden dolayı Cambridge University Press, Dunya Education, National Geographic Learning ve Universal ELT yayınevlerine Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Murat Kaplan teşekkür etti ve bu tür organizasyonların dil öğretimine, öğretmen gelişimine büyük katkıda bulunduğunu belirterek, önümüzdeki yıllarda da katılımcıları bu tür organizasyonlarla İngilizce öğretimi alanında önemli isimlerle buluşturmak istediklerini söyledi.