Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak 8 Ekim 2021 Cuma günü İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencilerine oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Program Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek’in açılış konuşması ile başlayıp, Sayın Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Murat Kaplan’ın öğrencilere hitap etmesi ile devam etmiştir. Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Fatih Bozoğlu Hazırlık Programı sistemiyle ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştıktan sonra Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Psikolojik Danışmanı Büşra Alpaslan’ın rehberlik hizmetimizi tanıtan kısa konuşmasıyla program sona ermiştir. Öğrenciler daha sonra kütüphaneyi, çarşıyı ve derslikleri gezerek kampüsü daha yakından tanıma fırsatı elde etmiştir.