Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Ç.U.A.M.
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
batuhan.gurs@antalya.edu.tr
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Batuhan GÜRS, Gazi Üniversitesi Gastonomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2021 yılında lisans derecesinden mezun olup 2021 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Moleküler gastronomi, tarladan sofraya, yöresellik, mevsimsellik, teknoloji ve gastronomi gibi çeşitli alanlara ilgili Gürs, Antalya Bilim Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır.
• Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Mutfak Trendleri • Mutfak Teknolojileri • Moleküler Gastronomi • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği • Gıda Bilimi • Yerel Gıdalar