Batuhan GÜRS

    Batuhan GÜRS

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • E-Posta Adresi

    batuhan.gurs@antalya.edu.tr

  • CV Görüntüle

Batuhan GÜRS

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Doktora

Balıkesir Üniversitesi (devam ediyor)

Yüksek Lisans

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Gastronomi ve M.S.)

Lisans

Gazi Üniversitesi (Gastronomi ve M.S.)

Batuhan GÜRS, Gazi Üniversitesi Gastonomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2021 yılında lisans derecesinden mezun olup 2021 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Moleküler gastronomi, tarladan sofraya, yöresellik, mevsimsellik, teknoloji ve gastronomi gibi çeşitli alanlara ilgili Gürs, Antalya Bilim Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmaktadır.
 

Araştırma Alanları

• Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Mutfak Trendleri • Mutfak Teknolojileri • Moleküler Gastronomi • Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği • Gıda Bilimi • Yerel Gıdalar