Döşemealtı Belediye Başkanı Sayın Turgay Genç Üniversitemizi Ziyaret Etti

15.10.2019 tarihinde üniversitemizi ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Sayın Turgay GENÇ, Turizm Fakültesi öğrencileri ile biraraya gelerek “Döşemealtı ve Turizm” üzerine brifing verdi. Fakültemizin TRM 441 kodlu “Destinasyon Yönetimi” dersi kapsamında öğrencilerimizin “Döşemealtı” konulu projesi için Turizm Fakültesi Bölüm Başkanımız Dinç Saraç’ın daveti üzerine gelen Başkan Genç, öğrencilerimizin dersine katılıp, Döşemealtı ilçesini anlatan tanıtım filmi ile birlikte bölgede hangi çalışmaları yaptıklarını ve gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Bölgenin tarihi, kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler paylaşan Başkan Genç, programın sonunda öğrencilerimizin sorularına verdiği cevaplarla Döşemealtı ilçesini daha iyi tanımalarına yardımcı oldu.

Öğrencilerimiz Başkan Genç’e önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi düşündükleri, Döşemealtı Destinasyonu’nun gelişimine katkıda bulunacak bir proje hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladılar ve kendisini proje sonuçlarını paylaşacakları sergiye davet ettiler. Başkan Genç ise bölgenin her alanda gelişmesi, kalkınması ve geleceğe hazırlanması için üniversitemiz ile her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi