GAST 106 Bahçe Ürünleri Yetiştirme dersi kapsamında, 26 Nisan 2022 tarihinde birinci sınıf Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri, Bombus arılarının doğal ve kültür bitkilerinin tozlaşmasındaki rollerini öğrenmek için Koppert firmasını ziyaret etti. Bombus arılarının yaşam döngüleri, kolonileri ve  eşsiz “vızıldama” polinasyon teknikleri hakkındaki değerli açıklamaları ve gösterimleri için Genel Müdür Sayın Mehmet Bulut ile Pazarlama ve Planlama Şefi Sayın Hatice Emrah Kesimler Tekneci'ye teşekkürlerimizi iletiyoruz. Koppert ziyaretimizde faydalı böcekler, bakteriler ve virüslerin biyolojik mücadelede kimyasal pestisitlere neden tercih edilmeleri gerektiğini de detayları ile öğrendik. Bunlara ilaveten, biyolojik mücadelede kimyasalların kullanımına ilişkin çıkarılan sıkı mevzuat kurallarından ve çevreyi korumak ve biyoçeşitliliğin sürdürülebilirliği için bilinçli tüketici taleplerinin pazarı nasıl şekillendirdiği hakkında da ayrıntılı bilgiler aldık.