15. Turizm Eğitimi Arama Konferansı

2009 yılından bu yana her sene düzenlenen Turizm Eğitimi Arama Konferanslarının 15. Si bu yıl Antalya Bilim Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi işbirliği ile Antalya Bilim Üniversitesi’nde, ülkemizdeki yirmi farklı üniversitesinin Turizm Fakülteleri dekanları, Turizm Bölümü Bölüm Başkanları ve öğretim elemanlarının katılımıyla başladı. 26-29 Aralık 2019 tarihlerinde devam edecek olan konferansta bu yıl, “Turizm Fakültelerinin Akademik Yapısı” üzerine tartışmalar yapılacak. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Dr. İrfan MISIRLI’nın  moderatörlüğünde yürütülen konferansın sonuç raporunun turizm akademik yapılanmasına ışık tutması amaçlanmaktadır.