Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
İletişim
Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan ÖZİYCİ, gıda endüstrisindeki kayıp ve atıkların önlenmesi, yönetimi, miktar belirlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan CA22134 - Sustainable Network for Agrofood Loss and Waste Prevention, Management, Quantification and Valorisation (FoodWaStop) isimli COST aksiyonu kapsamında, zirai-gıda atıklarının değerlendirilmesi ve döngüsel bio-ekonomi odaklı çalışma grubuna dahil olmuştur.
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan ÖZİYCİ’yi bu iş birliğinden dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.