PROGRAM HAKKINDA BİLGİ

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı” ile amaçlanan; işletmelerin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünün temini, oryantasyonu, yönetimi, verimliliği, eğitimi, kariyer planlaması, performans değerlemesi ve ücret yönetimi, İş Hukuku gibi İnsan Kaynakları uygulamalarında, bu alana gönül vermiş insan kaynakları çalışanlarına, şirket yöneticilerine ve yine bu alanda uzmanlaşmak isteyen yeni mezun gençlere bilimsel bir altyapıyla, örnek uygulamaları birleştirerek iş dünyasıyla da iş birliği içerisinde uzmanlar yetiştirmektir.
Program, insan kaynakları planlaması, işgören bulma ve seçme, performans değerlendirme,eğitim ve geliştirme, kariyer yönetimi, iş değerleme, gibi insan kaynakları yönetiminin olmazsa olmaz ve geleneksel fonksiyonlarının yanında; yetenek yönetimi, hukuki boyutlar, çalışma ilişkileri, çalışma psikolojisi ve insan tanıma sanatı gibi modern boyutları da içermektedir.
Bu eğitimi benzerlerinden ayıran yönü, katılımcılara iş başvurularında rekabet avantajı yaratacak bir sertifika sahibi olmalarının yanında; kariyer basamaklarında anahtar unsur olabilecek nitelikleri geliştirmelerini sağlayacak bir dizayna sahip olmasıdır.

Eğitim Süresi: 60 saat
Program Koordinatörü: Aslı KAMAZ

EĞİTİM İÇERİĞİ
  -İş Analizi ve İnsangücü Planlama
- İşe Alma ve Yerleştirme
- Eğitim Yönetimi
- Kariyer Yönetimi
- İş Değerlendirme Yönetimi
- Performans Değerlendirme
- İş Hukuku ve İşçi-İşveren İlişkileri

EĞİTİMCİLER:
-              Prof.Dr. İbrahim Sani MERT / Sosyal Bilimler Fakültesi Müdürü
-              Olgu ÖZDEMİR /Research Assistant/Faculty of Law

KİMLER KATILABİLİR
- İnsan kaynakları alanında uzmanlaşmak isteyenler,

- Şirketlerin insan kaynakları bölümünde çalışan İK uzmanları ve orta düzey yöneticileri,

- Şirketlerin bölüm, departman ve ekip yöneticileri,

- Şirket sahipleri ve yönetici adayları. orta düzey yöneticiler

- Kariyer hedefi İK alanında çalışmak olan yeni mezunlar

- IK alanına kariyer geçişi yapmayı hedefleyen profesyoneller.

Kayıt İçin Gereken Evraklar:
- Eksiksiz Doldurulmuş Kayıt Formu
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
-Okul mezuniyet Belgesi

Eğitim Yeri:
Antalya Bilim Üniversitesi, Şehiriçi Yerleşkesi Mark Antalya 7.kat Muratpaşa ,Antalya
Telefon: 0 242 245 0244/45

NOT: Sınıflarımız yeterli kontenjan sağlandığında gelen talepler doğrultusunda haftaiçi akşam & Haftasonu gündüz programları şeklinde açılacaktır.