ENGG 101 Akademik İngilizce I - Academic English I

ENGG 102 Akademik İngilizce II - Academic English II

GAST 101 Gastronomiye Giriş - Introduction to Gastronomy

GAST 103 Beslenmenin İlkeleri - Nutrition

GAST 104 Gıda Bilimi - Food Science

GAST 106 Bahçe Bitkileri  -Agrcultural Production

GAST 110 İçeceklere Giriş - Introduction to Beverages

GAST 111 Gastronomi için Matematik - Mathematics for Gastronomy

GAST 200 Yaz Stajı I - Summer Work Integrated Learning I

GAST 201 Mutfak Teknolojilerine Giriş - Introduction to Culinary Technology

GAST 202 Mutfak Teknolojisi I - Kitchen Technology I

GAST 203 Gıdalar ve Özellikleri - Food and Their Specifications

GAST 204 Yemek Kültürü - Food Culture

GAST 207 Yemek Tarihi I - Food History I

GAST 208 Pastacılık ve Fırın Ürünlerine Giriş - Introduction to Pastry and Bakery

GAST 212 Menu Planlama - Menu Planning

GAST 214 Yemek Tarihi II - Food History II

GAST 300 Yaz Stajı II - Summer Work Integrated Learning II

GAST 301 Mutfak Teknolojileri II - Kitchen Technology II

GAST 302 Mutfak Teknolojileri III - Kitchen Technology III

GAST 308 Osmanlı Mutfağı - Ottoman Cuisine

GAST 309 Restoran Operasyonu ve Girişimcilik - Restaurant Operations and Entrepreneurship

GAST 310 Yiyecek İçecek için Satış Pazarlama - Sales and Marketing for Food and Beverage

GAST 311 İleri Pastacılık ve Fırın Ürünleri- Advanced Pastry and Bakery.

GAST 313 Türk Yöre Mutfakları - Turkish Regional Cuisines

GAST 330 Peynir Çeşitleri - Cheese Varieties

GAST 331 Duyusal Analiz -Sensory Evaluation of Food

GAST 333 Vejetaryen Mutfağı - Vegetarian Cuisine

GAST 396 Gıda Etiği - Food Ethics

GAST 400 Bitirme Projesi - Capstone Project

GAST 403 Mutfak Teknolojileri 4 - Kitchen Technology 4

GAST 404 Mutfak Teknolojileri  - Kitchen Technology 5

GAST 407 Gıda mevzuatı - Food Regulations

GAST 430 Banket ve Ziyafet Yonetimi - Banquet and Event Management

GAST 432 Gıda ve Medya - Food and Media

GAST 437 Gastronomi Turizmi - Gastronomy Tourism

GAST 441 Yeni Ürün Geliştirme - New Product Development in Food Sector

GAST 443 Gıda ve Sürdürülebilirlik -Food and Sustainability