• Program dili "Türkçe" dir.
  • Öğrenciler mezun olabilmek için normal ders yüküne ek olarak “Yüksek Lisans Tezi” hazırlar.
  • Programa başvuracak olan öğrencilerin Hukuk lisans diplomasına sahip olmaları gerekir.
  • Programa kabul için öğrenci kabul koşulları bölümünde yer alan ALES puanı gerekmekte olup, YDS puanı gerekmemektedir.
  • Kayıt olabilmek için bölüm sınırlaması vardır.
  • Özgeçmiş (CV)
  • Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi aslı veya onaylı fotokopisi (Aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi kurumumuzca onaylanır.)
  • Yabancı uyruklu adaylardan YÖK (Yükseköğretim Kurulu)’ten alınmış diploma denklik belgesi
  • Transkript aslı veya onaylı fotokopisi (Aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi kurumumuzca onaylanır.)
  • Yabancı uyruklu adaylardan diploma ve transkriptin noter onayı Türkçe çevirisi
  • Dört (4) adet vesikalık fotoğraf
  • Türk öğrenciler için Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport sureti