Ek Yerleştirme Kayıtları için Gerekli Belgeler

1. Lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi*
2. Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi (Aslı kayıt sırasında aday tarafından ibraz edilecektir.)
3. 2019-YKS Sonuç Belgesi ( Yerleştirme Puanları dahil. )
4. 3 adet 4,5x6 cm ebatında vesikalık fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içerisinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalı, polaroid ve fotokopi resim olmamalıdır. Her fotoğrafın arkasına ad ve soyad yazılmalıdır)
5. Öğrenim ücretinin ödendiğine dair belge

6. 1997 yılı ve öncesi (1996,1995,...) doğumlu olan erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden alınacak “Bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına” dair belge. Askerlik görevini ifa etmiş olanların terhis belgesi fotokopisini, askerliğe elverişli olmayanların bu durumlarını belirten askerlik şubelerinden alınacak belgelerini getirmeleri gerekmektedir.
7.İngilizce Dil Yeterliliği olan öğrenciler " Yeterlilik Koşulları" ndaki  sınavlardan birinden belirtilen puanları almış olduğuna dair sınav sonuç belgesi. (Eğer sınav sonuç belgesi yoksa Üniversitemizin düzenleyeceği İngilizce Yeterlilik Sınavı’na girmeniz gerekmektedir.)