Neden Antalya Bilim Üniversitesi Turizm Fakültesi?

•    Turizmin başkenti Antalya'da üniversite eğitimi avantajı
•    %100 İngilizce eğitim
•    İngilizceyi konuşulan ortamda öğrenme imkanı
•    Uluslararası öğrencilerle, çok kültürlü ortamı, daha eğitim sırasında tecrübe edebilme imkanı
•    Yaz stajını turizm sektörünün lider firmalarında yapabilme imkanı
•    5 yıldızlı uygulama otelinde turizm eğitimi alma avantajı
•    Turizm sektöründe tecrübe kazanmış öğretim üyeleri
•    İkinci ve üçüncü  yabancı dili öğrenme imkanı
o    Rusça
o    Almanca
o    İspanyolca
o    Çince
o    Türk İşaret Dili

Gölge Yönetici (Management Shadowing) Programı
Turizm fakültesi öğrencilerinin aldıkları eğitim ve staj dönemlerinde edindikleri beceri ve deneyimleri birleştirdiğimiz “management shadowing” (gölge yönetici) programına katılmaya hak kazanan öğrenciler 4. Sınıfın bahar döneminde haftanın 3 günü kampüse gelerek eğitimlerine devam ederken haftanın 3 günü turizm sektöründe bir yöneticinin gölgesi olarak çalışmakta, staj dönemlerinde edindiği operasyonel deneyimlerin üzerine yönetimsel deneyimler ekleyerek mezuniyet sonrası kariyer planlarını yapmaktadırlar. Bu program sayesinde öğrencilerimiz okulda öğrendikleri teorik bilgiler ile staj dönemlerinde edindikleri tecrübeleri, yöneticinin bakış açısından değerlendirmek ve karar verme süreçlerinde deneyim kazanmaktadırlar. Öğrencileirmizin taze fikirleri ile yöneticilerin deneyimlerinin harmanlandığı çalışma programında öğrencilerimiz yöneticiler ile birlikte iş görüşmelerine, toplantılara katılmakta, günlük iş akışına dahil olmaktadırlar.

Teknolojik Altyapı
Fakültemiz teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir. Öğrencilerimiz, otel ve acentelerde yaygın olarak kullanılan otomasyon programlarını uygulamalı olarak öğrenme fırsatına sahiptirler.

Çift Anadal
Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde, eğitim gören öğrenciler, gerekli şartları sağladıkları takdirde, farklı bölümlerde çift anadal yapabilirler.

Yan Dal
Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde eğitim gören öğrenciler, gerekli şartları sağladıkları takdirde, farklı bölümlerde yan dal yapabilirler.

Burs İmkanları
Üniversitemiz, öğrencilerimize tam (%100) veya kısmi burs (%50 ve %25) imkanları sunmaktadır. Bu burslar karşılıksızdır. Üniversitemizde ek burs olanakları dışında ayrıca başarı bursu, sporcu bursu ve şehit ve gazilerin eş ve çocuklarına verilecek burs imkanları da mevcuttur.

Yurtdışı Staj İmkanları
Öğrencilerimiz Erasmus+, Work & Travel ve farklı iş birlikleri aracılığıyla yurt dışında eğitim ve staj imkanlarından faydalanabilirler.