ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

Üniversitemizce ilana verilen Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi kadrosu için giriş sınavı “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 11. maddesine göre yapılmış olup, aynı Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca ilgili sınav jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda başarı sırasına göre asil-yedek olarak kazanan adayların isimleri aşağıdaki listelerde belirtilmiştir.

“Asil” olarak kazanan adayın açıktan veya naklen atanmak istediklerini belirtir bir dilekçe ile aşağıda istenilen evrakları  18.05.2018 tarihi (Cuma günü saat 17.00) mesai bitimine kadar Üniversitemiz İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne (Ana Kampüs, Rektörlük Binası Zemin Kat) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İSTENİLEN EVRAKLAR

1. Başvuru Dilekçesi (Örnek Dilekçe İçin Tıklayınız...)
  2.  Özgeçmiş ( YÖK Formatında)
  3. Diplomalar veya mezuniyet belgelerinin noter onaylı suretleri
  4. Transkript belgelerinin noter onaylı suretleri.
  5. ALES sonuç belgesi
  6. Yabancı Dil Sonuç Belgesi
  7. 2 adet Nüfus cüzdanı fotokopisi
  8. 6 adet fotoğraf (son altı ayda çekilmiş)