Tarek Khalifa Hocamızdan Büyük Başarı

Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde görev yapan Doktor Öğretim Üyesi Tarek KHALIFA’nın akademik danışmanlığını yaptığı bitirme projesi, TÜBİTAK tarafından 2209-B Programı kapsamında desteklenmek üzere kabul edilmiştir. Projenin ismi ve görev alan öğrencilerin bilgisi aşağıda yer almaktadır. Öğretim üyemize ve öğrencilerimize tebriklerimizi iletir, projeleri boyunca yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Dear Faculty Members and Administrative Staff,

It is our pleasure to announce that Computer Engineering senior project directed by Asst. Prof. Tarek Khalifa has  received funding provided by TUBITAK under 2209-B Programme. The project title and list of students are given below. We congratulate them for this achievement and wish them success in their project.

Destek Programı: TÜBİTAK 2209-B
Proje: Otonom UAV (Drone)
Öğrenciler: Koray Özyurt, İbrahim Mohamed Abdullah Hajar