7th ELT CONFERENCE

Antalya Bilim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından bu yıl 7. sinin düzenlendiği İngilizce eğitimindeki değişimlerin konuşulup tartışıldığı ‘Sustaining & Innovationg: Changes in the ELT Classroom Environment’ başlıklı online bir konferans gerçekleştirilmiştir. 2 Nisan 2022 Cumartesi günü Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Hamza Kandur’un açılış konuşmasını yaptığı, çevre üniversiteler ve kolejlerden birçok öğretmenin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta her biri alanlarında uzman olan National Geographic Leraning’den Alex Warren ve Eftychis Kantarakis izleyicilerle buluştu. Programda ayrıca Sabancı, İzmir Katip Çelebi, Dicle, İzmir Bakırçay, Antalya Bilim Üniversite’lerinden, TED İstanbul, Özel Antalya Kolej’lerinden, Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi’nden ve Cambridge University Press Yayınevinden konuşmacılar da katılımcılarla buluştu. Konferans sonunda izleyicilere sürpriz hediye çekilişi yapıldı.