Antalya Bilim Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu olarak eğitim kadromuzla 28-29 Ekim tarihlerinde Bireysel Dönüşüm ve Farkındalık kampı gerçekleştirdik. Kamp boyunca Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan tarafından ‘Farkındalıklı Yaşam İçin Sahip Olmamız Gereken Prensip ve Beceriler’, ‘Zihin Gürültülerini Susturmak’, ‘Liderliğin 5 Boyutu’ konulu eğitimlerle hayata farkındalıklı bakmayı öğrenirken, Qigong çalışmalarıyla da fiziksel olarak gevşemeyi deneyimledik.

Kampımızın son saatlerini danışman İlker Kaldı’nın ‘Etkili Öğretmen Davranışları’ konulu eğitimiyle tamamladık. Öğrencilerimizle ve takım arkadaşlarımızla nasıl daha etkili iletişim kurabileceğimiz konusunda bize katkı sağlayan İlker Kaldı Hocamıza ve Yrd. Doç. Dr. Murat Kaplan Hocamıza gönülden teşekkür ediyoruz.