AGT Teknik Gezi | 22 Şubat 2024

Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 4. sınıf öğrencileri, 22 Şubat 2024 tarihinde saat 13.30’da düzenlediğimiz teknik gezimiz ile panel ve kaplama alanında sürdürülebilir bir yaklaşımla üretim yapan AGT (Ahşabı Geliştiren Teknoloji) firmasına ait fabrikayı gezme fırsatı buldular. MDF üretiminde, ham maddeden son haline gelinceye kadar gözlemlenen süreçleri bizlere anlatan AGT ekibine, malzemeler ve kullanım alanları ile ilgili sunum yapan mimar Nihal CİP’e ve bize eşlik eden Ticari Pazarlama Uzmanı Şafak ZORLU’ya göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.

Gezi esnasında öğrencilerimiz, malzeme ve üretim süreci hakkında fikir ve bilgi sahibi olmalarının yanı sıra, uygulama aşamalarının arka planını da deneyimlediler. Pek çok farklı alanlarda uygulanan kaplamalar ile iç mekanı birleştiren uygulamaları tecrübe ettiler. İnovasyonda öncü sahip AGT ailesi ve öğrencilerimizin bir araya gelmesiyle eğitim-sektör arasındaki iş birliği kuvvetlenmiş ve öğrencilerimizin gelecekteki iş hayatlarına önemli bir katkıda bulunulmuştur.