Autoban ile Tasarım Söyleşisi | 15 Mart 2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin katılımıyla, 15 Mart Cuma günü saat 14.00’de Autoban firması ile çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirdik. Autoban, gerek mimari, gerekse iç mekan ve ürün tasarımı alanında uluslararası başarı elde etmiş bir firma olmasının yanı sıra hikaye anlatımına dayanan çok katmanlı tasarım yaklaşımıyla da öncü bir tasarım anlayışına sahiptir. Etkinliğimizde öğrencilerimizle buluşan Autoban kurucu ortakları Mimar Seyhan ÖZDEMİR ve İçmimar Sefer ÇAĞLAR’a teşekkür ederiz.

İç Mekanlar ve Malzemeler” adlı tasarım söyleşimiz, bölümümüz öğrencilerinin yüksek ilgisi ve katılımıyla gerçekleşirken, geleceğin içmimarlarına önemli bir katkı ve vizyon sağlamıştır. Mimarinin yanı sıra aydınlatma ve oturma elemanları gibi birçok farklı mobilya üretimi de yapan Autoban, öğrencilerimize tasarımın coğrafyasına göre malzeme seçiminin önemini tekrar gösterdi. Sürdürülebilir tasarım yaklaşımında malzeme seçiminin önemi ile öğrencilerimizin gelecekteki çalışmalarına ve kariyerlerine önemli bir katkıda bulunan söyleşimiz, profesyonel sektör ve üniversite iş birliği bağlarına bir yenisini ekledi.