BAB Architects Tasarım Söyleşisi | 28 Mart 2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerimizin katılımıyla, 28 Mart Perşembe günü saat 13.30’da BAB Architects firması ile çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirdik. BAB Architects, mimari, içmimari, televizyon set ve sahne tasarımı alanlarında yaptığı projeler ile Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden biridir. Etkinliğimizde öğrencilerimizle buluşan kurucu ortak İçmimar Hüseyin BEŞ’e teşekkür ederiz.

İç Mimarlıkta TV Set Tasarımı ve Güncel Uygulamalar” adlı tasarım söyleşimiz, bölümümüz öğrencilerinin yüksek ilgisi ve katılımıyla gerçekleşirken, geleceğin içmimarlarına tasarımda farklı bir bakış açısı ve alan kazandırmıştır. Televizyon set tasarımı, sahne tasarımı ve yayın alanı mekanları tasarımı alanındaki yapılan çalışmaları gören öğrencilerimiz, içmimarlık alanını geniş bir çerçeveden tanıma fırsatı bulmuşlardır. Yayın sektöründe sadece sahne tasarımının olmadığı, yayına ilişkin yardımcı mekansal alanların da öneminin vurgulandığı bu söyleşimizde, öğrencilerimizin gelecekteki çalışmalarına ve kariyerlerine önemli bir katkıda bulunulmuştur. Bu söyleşimiz ile üniversitemiz ile profesyonel sektör arasında güçlü bir iş birliği ve bağ kuruldu. Söyleşimize katılımıyla ve anlatımlarıyla değer katan İçmimar Hüseyin BEŞ’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.