Fiberli Teknik Gezi | 23 Şubat 2024

Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü tarafından 23 Şubat 2024 tarihinde saat 13.30’da Fiberli LED Aydınlatma firmasına düzenlediğimiz gezide, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerimiz, iç mekan tasarımının derinliklerine inerek, LED aydınlatmalarının üretim süreçlerini ve farklı kullanım alanlarını gördüler. 2. sınıf öğrencilerimize LED aydınlatmanın üretim ve uygulama prosedürlerini dikkatle inceleme fırsatı veren teknik gezimiz, heyecanlı ve yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gezimiz boyunca bizimle bilgi ve birikimlerini paylaşan Dijital İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ümit AKGÜN’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gezi sırasında öğrencilerimiz, LED aydınlatma üretiminin, kontrolünün ve test aşamalarının detaylarının titizlikle uygulanmasını ve bir projede kullanım alanlarının farklı ve estetik nüanslarını görmüş oldular. Fiberli LED Aydınlatma firmasını sağladığı bu ayrıcalıklı fırsat, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerimizin aydınlatma sektörüne dair bilgi birikimini artırdı ve aynı zamanda mekan tasarımında aydınlatma kullanımının önemi konusunda yenilikçi fikirlere teşvik etti. Fiberli LED Aydınlatma ile oluşturduğumuz sektör-üniversite iş birliğimiz, öğrencilerimizin gelecekteki çalışmalarında ve kariyerlerinde kalıcı bir katkı yapmıştır.