Fox Bau Professional Teknik Gezi | 29 Şubat 2024

29 Şubat 2024 tarihinde saat 13.30’da gerçekleştirdiğimiz Fox Bau Professional firmasının Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikası ziyaretinde, bölümümüz 4. Sınıf öğrencileri zemin, duvar ve mobilya kaplama ürünlerini tanıma ve öğrenme fırsatı yakaladı. Gezimiz ile öğrencilerimiz, projelerde kullanılmak üzere üretilen bitiş malzemelerini yakından inceleme şansı elde ettiler. Bizlere deneyimlerinin ve tecrübelerinin yanı sıra Fox Bau Professional firmasının geliştirdiği yöntemler ve ürünler ile uygulama aşamalarını anlatarak, malzeme perspektifimizin gelişmesine olanak sağlayan Dekoratif Kaplama Ürün Müdürü Feyza YİĞİDER DİNÇER’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ziyaret sırasında öğrencilerimiz, DİNÇER’in sunumuyla yenilikçi ve çevre dostu kaplama malzemelerini keşfettiler. Öğrencilerimiz, malzemeleri duyular ile dokunarak ve görerek algılamış oldular ve böylece eğitim süreçlerinde gördükleri malzemeleri yakından tanıdılar. Fox Bau Professional’ın öğrencilerimize sunmuş olduğu bu deneyim ile, kaplama malzemelerinin mekan ve mobilyada kullanımı ve uygulama yönlerini tanıdılar. Üniversitemiz ile Fox Bau Professional firması arasında kurduğumuz bu sektör-üniversite iş birliği, son sınıf olan öğrencilerimizin gelecekteki çalışmalarına ve kariyerlerine önemli bir katkı sağlamıştır.