İçmimar Efe URGUNLU ile Tasarım Söyleşisi | 07 Mart 2024

7 Mart Perşembe günü saat 13.30’da okulumuz konferans salonunda, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Shirin IZADPANAH’ın moderatörlüğünde, No:3 Design kurucusu ve Atelier Terra Madre kurucu ortağı olan İçmimar Efe URGUNLU ile bir tasarım söyleşisi gerçekleştirdik. “Gastronomi Mekanlarında Tasarım ve İç Mimari Yaklaşımlar” adlı tasarım söyleşimiz, bölümümüz öğrencilerinin yüksek ilgisi ve katılımıyla gerçekleşirken, geleceğin içmimarlarına önemli bir katkı sağlamıştır.

Urgunlu, kendi tecrübeleri ve bilgilerini aktarmasının yanı sıra gastronomi tasarımı konusunda öğrencilerimize sıradışı örnekler göstermiştir. No:3 Design’ın benzersiz ve özgün bir tasarım anlayışını benimsemesi, modern ve geleneksel tarzı yansıtan kusursuz bir tasarım örnekleri ortaya çıkarmıştır. Çeşitli farklı malzemelerle bir araya getirilen tasarımlar, mekanların içerisinde estetik olma ve işlevsel olma arasındaki dengeyi kurarak, öğrencilerimize kaosun içerisinde de bir düzen olabileceğini göstermiştir. Söyleşimiz sayesinde öğrencilerimiz, konuğumuzun penceresinden tasarım yaklaşımı örneklerini inceleme fırsatı bulmuşlar ve kullanıcı odaklı tasarım yapmanın önemini anlamışlardır. Bizlere değerli vaktini ayıran İçmimar Efe URGUNLU’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.