Opal Yapı Teknik Gezi | 18 Nisan 2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 4. sınıf öğrencilerimiz ile 18 Nisan 2024 tarihinde saat 13.30’da Opal Yapı firmasına bir gezi düzenledik. Opal Yapı, her zaman yenilikçi ve işlevsel olmayı hedefleyen ve her türlü yapı malzemesini bünyesinde barındıran bir firmadır. Çeşitli markalara ev sahipliği yapan firma, öğrencilerimizin malzemeleri tanımasında önemli bir katkıda bulunmuştur.

Gezi esnasında öğrencilerimiz, malzemeler hakkında fikir ve bilgi sahibi olmalarının yanı sıra, banyo tasarımlarını oluşturan elemanları da yerinde görerek bilgi birikimlerini arttırmış oldular. Gezimiz esnasında parkeler, Weber yapı kimyasalları, banyo ürünleri ve kaplamalar gibi önemli elemanları tanıdılar. Opal Yapı ailesi ve öğrencilerimizin bir araya gelmesiyle eğitim-sektör arasındaki iş birliği kuvvetlenmiş ve öğrencilerimizin gelecekteki iş hayatlarına önemli bir katkıda bulunulmuştur. Bizlere bu ayrıcalığı sağlayan Opal Yapı Genel Müdürü Fehmi Yıldırım’a ve eski mezunumuz olan içmimar Saliha Kuruçay’a, bizleri engin bilgilerinden eksik bırakmayan Opal Yapı ekibine teşekkürlerimizi sunarız.