6. Değişik Tasarım Yarışması | 30.11.2023

Doç. Dr. Selçuk Demirci ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik, 6. Değişik Tasarım Yarışması'nın heyecan verici duyurusunu içermektedir. Bu yarışma, sadece yeni malzemeler kullanmakla kalmayıp, aynı zamanda güncel tasarım trendlerine ayak uydurarak ve yaratıcılığınızı konuşturarak fark yaratma şansı sunmaktadır.

Etkinlikte sayın Doç. Dr. Selçuk Demirci, tasarım dünyasında başarıya ulaşmanın sırlarını paylaşarak, yeni malzemeler kullanmanın ve güncel yarışmalara katılmanın önemini vurgulamıştır. Öğrencilerimize tasarım alanında motivasyon kazandırmak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve sektördeki yenilikleri takip etmek için önemli bir fırsat sunmaktadır.

Bu etkinlikle birlikte, öğrencilerimizi tasarımın büyülü dünyasına davet ediyor ve 6. Değişik Tasarım Yarışması'na katılmaya teşvik ediyoruz.

Söz konusu etkinlik, Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin sektöre adaptasyon süreçlerini hızlandırmayı ve mesleki becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Doç. Dr. Selçuk Demirci'nin tasarım dünyasındaki tecrübelerini paylaşması, öğrencilere ilham verirken, yeni malzemeler kullanmanın ve güncel yarışmalara katılmanın önemini vurgulamıştır.